Duurzaamheidscheck Snel Energie Besparen

Nu de energieprijzen steeds verder stijgen, is het extra belangrijk om uw woning snel te verduurzamen. Dit is goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee!

1. Afspraak

2. Check

3. Adviesgesprek

4. Rapport

Bespaar tot wel 8.000,- euro per jaar!

Door uw woning te verduurzamen, kunt u tot wel 8000,- per jaar op uw energierekening besparen. Onze deskundigen brengen in kaart wat de mogelijkheden van uw woning zijn en vertellen u precies hoe u het beste energie kunt besparen. 

Nu Slechts 349,- 

Voor deze energiescan betaalt u nu slechts 349,- euro inclusief btw. Combineert u de duurzaamheidscheck met een energielabel, dan betaalt u voor dit energielabel slechts 149,- euro extra.

Energielabel Verbeteren

Wilt u het energielabel van uw woning verbeteren, bijvoorbeeld voor de aanvraag van een (nieuwe) hypotheek? Onze energieadviseurs vertellen precies wat u moet doen om uw label naar een A of hoger te brengen.

Warmtebeeldcamera

Met behulp van een warmtebeeldcamera gaat de energieadviseur op zoek naar de oppervlakken in het huis die het meeste warmte verliezen. Zo weet u precies waar u het beste kunt isoleren of isolatiemateriaal moet vervangen.

Verdien Uw Investering Meteen Terug

Begin Direct met Besparen

Wij vertellen u exact welke investeringen in uw woning het meeste opleveren en u dus het snelste terug heeft verdient. 

FAQ

Hebben jullie een wachtrij?

Nee, bij ons kunt u altijd meteen een afspraak maken. Binnen 5 werkdagen komt één van onze deskundigen bij u langs voor de keuring van uw woning.

Ontvang ik na de check een rapport?

Ja, na de duurzaamheidscheck ontvangt u een rapport met daarin de bevindingen van de adviseur en aanbevelingen om te verduurzamen en energie te besparen.

Welke achtergrond hebben jullie deskundigen?

Onze adviseurs hebben een achtergrond in het energieadvies en de installatietechniek. Zij weten dus alles van energielabels, energieverbruik, energieopwekking én de installaties die hiervoor moeten zorgen.

Waarom maken jullie gebruik van een warmtebeeldcamera?

De warmtebeeldcamera laat heel goed zien waar warmteverlies naar buiten de woning plaats vindt. En waar veel warmteverlies is, kan het een goed idee zijn om goed te isoleren of om isolatiemateriaal te vervangen als deze is weggezakt.

Wanneer ontvang ik het rapport?

Het rapport met daarin aanbevelingen om te verduurzamen én energie te besparen, ontvangt u binnen enkele werkdagen nadat de adviseur uw woning heeft gekeurd.

Duurzaam. Deskundig. Bespaar.

Bespaar op uw energierekening.

Vraag Aan